Anthony Williams

Medical Medium

Anthony Williams is bekend van zijn boek Medical Medium, een New-York times bestseller, en de ‘Celery Juice Movement’ waarmee hij honderdduizenden mensen wereldwijd heeft helpen genezen van chronische ziektes. In het boek schrijft hij over de echte oorzaak van mysterieuze aandoeningen als MS, Reumatoïde Artritis, fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, ziekte van Lyme, ADHD en autisme. Ook deelde hij hierin protocollen hoe je kon genezen van deze aandoeningen.

Dit is het boek dat ervoor zorgde dat onze dochter kon genezen van haar neurologische aandoening. In het stuk Over mij vertel ik hier meer over. Onder tussen heb ik veel van zijn boeken en pas ik zijn kennis naast mijn Orthomoleculaire kennis toe in mijn praktijk. Met zijn bijzondere kennis ben ik zelf genezen van chronische en acute klachten/aandoeningen: snel werkende schildklier, SIBO, Prikkelbare Darm Syndroom, Alopecia, chronische verkoudheid, terugkerende hoornvliesontsteking, mitochondriale disfunctie (verstoring in de energieaanmaak), emotie-eten en verstoring in de neurotransmitterhuishouding, overbelaste bijnieren en gestagneerde leverfunctie. Ook is zijn informatie waardevol geweest in de behandeling van mijn eczeem die ik al mijn hele leven had. Het is elke keer weer bijzonder om te mogen ervaren hoe krachtig natuurlijke voeding is en hoe sterk ons zelf herstellend vermogen is.

Anthony Williams is een medium en krijgt zijn informatie door via een bovennatuurlijke wezen wie hij ‘Spirit’ noemt. Zijn informatie is uniek. Op Social Media worden dagelijks berichten geplaatst van mensen die genezen aan de hand van zijn informatie.

Robiena van Natural healing House pakt een boek over Anthony Williams (ook genaamd Medical Medium).