De smoothie is gemaakt van 100% bio Pitaya poeder & 2 andere ingrediënten.
De poeder is verjongend voor je lever & brengt cellen weer tot leven! Dit kunnen we allemaal gebruiken, want onze lever beschermt ons tegen toxische stoffen (van voedingsadditieven, luchtvervuiling tot pesticiden). Ons lever heeft het zwaar te voortduren! We worden namelijk dagelijks blootgesteld aan een dosis toxines en krijgen ook een dosis mee van onze ouders via de bloedlijn. Wanneer ons lever niet meer in staat is om te ontgiften, ontstaan (chronische) aandoening. Kenmerkelijk ook huidaandoeningen, want de huid gaat mee ontgiften en de toxische stoffen komen naar het oppervlakte om het lichaam te verlaten.

Wist je ook dat synthetische kleur- & zoetstoffen ziekteverwekkers voedt? Ja inderdaad, wanneer je dat eet voedt je de ziekteverwekker in je lichaam waardoor hij kan gedijen en je klachten kunnen verergeren.

Vergeet nooit dat je zelf-herstellend vermogen zeer krachtig is! Met deze heerlijke zoete smoothie stimuleer je het zelf herstellend vermogen van je lichaam!

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 1,5 eetlepel Pitaya poeder
  • 1 pak Wilde blauwe bessen
    (Dit zijn niet de bekende blauwe bessen. Deze bevatten veel meer voedingsnutriënten & zijn te koop bij de ah in het vriesvak)

Wilde blauwe bessen: https://www.ah.nl/producten/product/wi425194/ah-biologisch-doosje-met-wilde-blauwe-bessen

Pitaya Poeder: https://morgenisnu.nl/products/pitaya-poeder/Ps: bij de webshop Morgen is Nu is er gratis verzending vanaf € 45,-. Mocht je nog geen goede Vitamine C in huis hebben voor je zelf (en gezin), dan kun je deze daar bestellen. Deze vitamine C bevat actieve nutriënten, een hoge biologische beschikbaarheid & geen toxische toevoegingen en is dus niet te vergelijken met een kwalitatief lager supplement van etos, kruidvat of H&B.

Vitamine C: https://morgenisnu.nl/products/vimergy-micro-c/